Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Kent Lokantamızın Açılışını Yoğun Katılımla Gerçekleştirdik

21 saat önce

Kent Lokantamızın Açılışını Yoğun Katılımla Gerçekleştirdik

 

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem’in, Zonguldak halkına verdiği kent lokantası sözünü yerine getirerek Zonguldak Kent Lokantası’nın açılışını bugün geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu temsilen İBB Koordinatörü Bület Tufan, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, önceki dönem belediye başkanları Yüksel Aytaç ve Muharrem Akdemir'in yanı sıra mahalle muhtarlarımız, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda Zonguldaklı vatandaş katıldı.

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Zonguldak halkına verdiğimiz her söz, şehrimizi daha güçlü, daha yaşanabilir ve herkesin faydalanabileceği bir yer haline getirme hedefimizin bir parçasıdır. Kent Lokantası da bu hedefin önemli adımlarından biri. Bugün açılışını yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu lokanta, sadece uygun fiyatlı yemek sunmakla kalmayacak, aynı zamanda dayanışma ve birliktelik ruhunu da pekiştirecek." dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde, kurdele kesimi Zonguldaklı hemşehrilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış günü menüsünde tarhana çorbası, sebzeli kebap, pirinç pilavı ve ayran ikram edildi.

Kent Lokantası, hem uygun fiyatlarıyla vatandaşlara destek olacak hem de sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olarak hizmet verecek.